SAKARYA / ERENLER - Erenler Halk Eğitimi Merkezi

May

''ELİMİN LEZZETİ '' Ödüllü Türk Mutfağı Mezeleri yarışması  01 Haziran 2022 Çarşamba günü saat : 18:00-20.00 sattleri arasınnda Erenler Yunus Emre Diriliş meydanında gerçekleşecektir.

May

Sakarya'da Moda'nın Ustalarını kursiyerlele buluşturduk. 31 Mayıs 2022 Erenler Kültür Merkezinde moda tasarımcısı YAŞARİYE DOĞAN 'ı konuk ettik.

May

8 Mayıs Anneler Günü münasebetiyle AGORA AVM' de gerçekleşen ''Anneler ve Melekleri'' konulu defilemiz büyük beğeni topladı. Giyim Üretim Teknolojisi kurslarına devam eden kursiyerlerimiz tarafından tasarlanan ve üretilen kostümler yine kursiyelerimiz tarafından sergilendi.

Nis

Özel eğitimde etik değerleri korumak, bireylerin yeterliliklerinin değişmesi ve gelişmesine katkıda bulunacak bir rehber niteliğinde olmak amacıyla öğretmenlerimiz ve kurum yöneticilerimizin katılımıyla ''Özel Eğitim Uygulamaları'' programı gerçekleştirilmiştir.

Nis

Erenler Halk Eğitimi Merkezi olarak; gelişimimize katkı sağlamak ve açılacak kurslara ışık tutmak adına aşağıdaki linke tıklayarak KURSİYER TALEPLERİ DEĞERLENDİRME VE GELİŞTİRME FORMUNU doldurabilirsiniz. Şimdiden ilginize teşekkür ederiz.

18 YAŞ ve ÜSTÜ ÖĞRENCİLERİMİZİN DERS SEÇİMLERİ İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU

Açık Öğretim Lisesi öğrencilerimize; 2021-1 Dönemi için ders seçim işlemleri, 17 -30 Kasım tarihleri arasında tekrar açılacaktır.

Bakanlık makam onayı doğrultusunda 18 yaş  ve üzerindeki (03/12/2004 tarihi ve öncesi doğanlar) öğrencilerimizin zorunlu ve alan derslerini dönem şartı olmaksızın seçmesine imkân tanınmıştır.

Örneğin: Yeni düzenleme ile 18 yaş ve üzeri 1. Dönemde olan bir öğrencimiz;  2,3,4,5,6,7 ve 8. dönem ortak derslerini (20 adet dersi geçmemek şartı ile) seçebilecektir.

Bu durumdaki öğrencilerimiz ders seçerken 35 kredi sınırı olmaksızın en fazla 20 ders seçebilecektir.

Ayrıca Bakanlık makam onayında öğrencilerimizin mevcutta seçtiği derslerden de sınava girebileceği belirtilmiştir.

Bu sebepten dolayı Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğü öğrencilerimizin daha önce seçtiği derslerde değişiklik yapmayacaktır.

Bakanlık makam onayı, 18 yaş ve üzerindeki öğrencilerimizin zorunlu ve alan derslerini dönem şartı olmaksızın seçmesine imkân tanıdığı için öğrencilerimizin mevcuttaki seçtiği derslerini muhakkak kontrol ederek gerekirse tamamını silip yeniden seçmeleri yararına olacaktır.

18 YAŞ VE ÜZERİNDEKİ ÖĞRENCİLERİMİZ AÇIK ÖĞRETİM LİSELERİ BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ TARAFINDAN, KENDİLERİ ADINA OTOMATİK BİR ŞEKİLDE EN UYGUN DERSLERİN SEÇİLMESİNİ İSTİYORLARSA RESİMDE GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ  DERS SEÇİM EKRANINA  GİREREK SADECE KAYDETE BASMALARI YETERLİ OLACAKTIR.

AÇIK ÖĞRETİM LİSELERİ BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ OTOMATİK OLARAK ÖĞRENCİLERİMİZİN SEÇTİĞİ ÖNCEKİ DERSLERİ SİLEREK TEKRAR DERS ATAMASI YAPACAKTIR.

Belirtilen tarihlerde derslerini seçmeyen öğrenciler için Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğü'nün hiçbir sorumluluğu olmayacaktır.

16-11-2021

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI USTA ÖĞRETİCİ ONAY LİSTELERİ

Ağu

11 Nisan 2018 tarihli Hayat Boyu Öğrenme Kurumları Yönetmeliği doğrultusunda kurumumuzda 2021/2022 Eğitim Öğretim Yılında açılacak kurs programlarında görevlendirilmek üzere Kadrosuz/Ücretli Usta Öğretici talepleri alınacaktır.

Başvurular takvim doğrultusunda e-yaygın sistemi üzerinden alınacaktır.

SANAL SERGİMİZ YAYINDA

6 NİSAN' DA BAŞLIYOR!!!

erenlerhem.meb.k12.tr adresinden başvuru yapabilirsiniz.

Kayıt İçin: erenlerhem.meb.k12.tr

Kurumlarımızda yüz yüze eğitim faaliyetleri 11 Ocak itibarıyla başlıyor!!!