SAKARYA / ERENLER - Erenler Halk Eğitimi Merkezi

May

Usta Öğreticilerimizin Haziran ayına ait ek derslerinin ilgili forma işlenerek aşağıda belirtilen tarihe kadar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü - Muhasebe birimine ıslak imzalı-onaylanmış olarak elden ya da dys üzerinden teslim edilmesi önemle rica olunur.

Ağu

TYT-AYT HAZIRLIK KURLARIMIZA BAŞVURULAR 26-31 AĞUSTOS 2023 TARİHLERİ ARASINDA ALINACAKTIR.

Kas

2022-2023 yılı Okul Aile Birliği olağan Genel Kurul Toplantısı 14.11.2022 Pazartesi günü Erenler Kültür Merkezi Toplantı Salonunda saat:16:00' da yapılacaktır.

Tüm Öğretmen,Usta Öğretici, kursiyerler ve velilerimize önemle duyurulur.

2022/2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

EK USTAÖĞRETİCİ BAŞVURUSU

2022 - 2023 Eğitim Öğretim yılında kurumumuz Erenler  Halk Eğitimi Merkezinde usta öğretici olarak görev yapmak üzere ihtiyaç doğrultusunda EK BAŞVURULAR  alınacaktır. Aşağıdaki formların doldurulması ve listede yazan evraklarla başvuru yapılması gerekmektedir.

Başvuru Yapabilecek Alanlar: 37-72 Ay (3-6 Yaş) Oyun Odası' ve Drama  modüllerinden başvurular alınacaktır. Daha önce başvuru yapanların başvuruları alınmayacaktır.

Başvuru işlemleri aşağıda belirtilen başvuru takvimi doğrultusunda E-yaygın sistemi üzerinden yapılacaktır

Ağu

Çocuk oyun odalarımızın yıl sonu sergisi ile 2021-2022 yılını çoşkulu bir şekilde bitirdi.

Ağu

YETİŞKİN VE COCUK GURUPLARIMIZIN HALKOYUNLARI CALISMALARINA KAYITLARIMIZ YIL BOYU DEVAM ETMEKTEDİR.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

Ağu

3-6 yaş arası cocukları için çocuk oyun odaları ve cocuk bakım alanları kapasiteleri arttırıldı.

Kalıcı Makyaj Kurslarımızın tanıtım videosu

Haz

01-07 Tarihleri arasında düzenlenen Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri İlimiz genelindeki 17 Halk Eğitim Merkezinin ortaklaşa hazırladığı kapanış sergisiyle tamamlandı.

Haz

Kurumun Uygun alanında kursiyerlerin kurs dışında daha kalıiteli zaman geçirebilmesi için geri dönüsülebilir malzemelerden okuma köşemiz tamamlandi.

May

''ELİMİN LEZZETİ'' Ödüllü Türk Mutfağı yarışması 01 Haziran2022 Çarşamba günü saat  18:00-20:00 de Erenler Yunus Emre Diriliş Meydanında yapılacaktır.

Nis

2022 Erasmus KA210 Yetişkin Eğitimi Kapsamında Litvanya, Makedonya ve Slovakya'dan SME ve STK ortakları ile Erenler Halk Eğitim Merkezi Koordinatörlüğünde "Inclusive Adult Education with Folk Dances" isimli projenin başvurusu gerçekleştirildi. Proje kapsamında Yetişkin eğitimi alanların sosyal becerilerinin geliştirilmesi ve halk oyunları aracılığı ile sosyal dahil edilmelerinin sağlanması amaçlanmaktadır. Bu bağlamda sosyal becerilerin geliştirilmesi, yetişkin eğitimi personelinin yetkinliğinin artırılması ve çok kültürlülüğün sosyal içermede etkin olarak kullanılması yönünde 15 aylık faaliyetler planlanmış, iyi uygulamaların değişimi hedeflenmiştir

Nis

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AÇIK LİSE (AÇIK ÖĞRETİM) 3. DÖNEM  KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ 11 NİSAN 2022 TARİHİNDEN 29 NİSAN 2022 TARİHİ MESAİ BİTİMİNE KADAR YAPILACAKTIR.

2021/3 dönemi kayıt yenilemesini sadece 17 yaşını bitirip 18 yaşından gün alan (30 Haziran 2005 ve öncesi doğumlu olan) öğrencilerimiz yapabilecektir.

Nis

Açık Öğretim Ortaokulu 2021 – 2022 eğitim öğretim yılı III. Dönem ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri 11 Nisan 2022- 29 Nisan 2022 tarihleri arasında yapılacaktır.