SAKARYA / ERENLER - Erenler Halk Eğitimi Merkezi

2020/2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EK USTA ÖĞRETİCİ BAŞVURUSU

2020/2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EK USTA ÖĞRETİCİ BAŞVURU

2020 - 2021 Eğitim Öğretim yılında kurumumuz Erenler  Halk Eğitimi Merkezinde usta öğretici olarak görev yapmak üzere ihtiyaç doğrultusunda ek başvurular alınacaktır. Aşağıdaki formların doldurulması ve listede yazan evraklarla başvuru yapılması gerekmektedir.

Başvuru Yapabilecek Alanlar: Bilgisayarda Hızlı Klâvye Kullanımı modülünden başvurular alınacaktır. Daha önce başvuru yapanların başvuruları alınmayacaktır.

Başvuru işlemleri aşağıda belirtilen başvuru takvimi doğrultusunda E-yaygın sistemi üzerinden yapılacaktır.

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI

2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI USTA ÖĞRETİCİ EK BAŞVURU SONUÇLARI

2020 - 2021 Eğitim Öğretim yılı Erenler  Halk Eğitimi Merkezinde usta öğretici olarak görev yapmak üzere ihtiyaç doğrultusunda alınan ek başvurular için, zamanında E-yaygın sisteminden başvuru yapan usta öğretici adaylarının değerlendirmeleri, başvuru sonuçları ektedir.

2020/2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EK USTA ÖĞRETİCİ BAŞVURU

Başvuru Yapabilecek Alanlar: Erkek Atlet Dikimi, Kadın Korse Dikimi, Hazır Gereçlerle Yapılan Nakışlar, Elde İnönü Sim, Elde Beyaz İşi, Elde Kurdele İşi, Tel Kırma modüllerinden başvuruları alınacaktır. Daha önce başvuru yapanların başvuruları alınmayacaktır.

2019/2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YAZ DÖNEMİ EK USTA ÖĞRETİCİ BAŞVURU

2019 - 2020 Eğitim Öğretim yılı yaz döneminde kurumumuz Erenler  Halk Eğitimi Merkezinde usta öğretici olarak görev yapmak üzere ihtiyaç doğrultsunda ek başvurular alınacaktır. Aşağıdaki formların doldurulması ve listede yazan evraklarla başvuru yapılması gerekmektedir.

Başvuru Yapabilecek Alanlar: Makine, İnşaat ve jeoloji Mühendisi başvuruları alınacaktır. Daha önce başvuru yapanların başvuruları alınmayacaktır.

Başvuru işlemleri aşağıda belirtilen başvuru takvimi doğrultusunda Halk eğitimi merkezimize bizzat yapılacaktır.

TC

ERENLER KAYMAKAMLIĞI

Erenler Halk Eğitimi Merkezi

2019/2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YAZ DÖNEMİNDE  KURUMUMUZDA GÖREV ALMAK İSTEYEN

KADROSUZ/ÜCRETLİ USTA ÖĞRETİCİ EK BAŞVURU İLANIDIR

11 Nisan 2018 tarihli Hayat Boyu Öğrenme Kurumları Yönetmeliği doğrultusunda kurumumuzda 2019/2020 Eğitim Öğretim Yılı yaz döneminde açılacak kurs programlarında görevlendirilmek üzere Ek Başvuru Kadrosuz/Ücretli Usta Öğretici talepleri alınacaktır.

Başvuru işlemleri aşağıda belirtilen başvuru takvimi doğrultusunda aşağıda belirtilen başvuru belgeleri ile müdürlüğümüze başvuru sahibi tarafından bizzat yapılacaktır.

KADROSUZ/ÜCRETLİ USTA ÖĞRETİCİ BAŞVURU TAKVİMİ

BAŞVURU SÜRECİ İŞ VE İŞLEMLER

TARİH ARALIĞI

Kadrosuz/Ücretli Usta Öğretici olarak görevlendirileceklerin Ek-2 Form üzerinden değerlendirilmesi amacıyla İlçe Komisyonlarının oluşturulması ve Duyuru Yapılması

04.08.2020

a)      Örgün eğitim ve hayat boyu öğrenme kurumlarında görev yapan öğretmenler ve kadrolu usta öğreticilerin başvuruları,

05.08.2020

(Mesai bitimine kadar, hafta içi mesai saatlerinde)

b)     Emekli öğretmenlerin başvuruları,

c)      Yükseköğretim kurumlarında görev yapan öğretim üyesi ve öğretim görevlilerinin başvuruları,

d)     Resmi kurumlarda çalışanlardan ihtiyaç duyulan alanlarda lisans mezunu kişilerin başvuruları,

Merkez müdürlüklerince Kadrosuz/Ücretli Usta Öğretici olarak görevlendirileceklere ilişkin başvuruların alınması

05.08.2020

(Mesai bitimine kadar, hafta içi mesai saatlerinde))

Merkez müdürlüklerince Kadrosuz/Ücretli Usta Öğretici olarak görevlendirileceklerin Ek-2 Form üzerinden değerlendirilmesi

06.08.2020

Geçici Değerlendirme Sonuçlarının Duyurulması

06.08.2020

Geçici Değerlendirme Sonuçlarına İtirazların Alınması

06.01.2020

Kadrosuz/Ücretli Usta Öğreticilerin Ek-2 Form üzerinden değerlendirilmesine ilişkin itirazlarının değerlendirilmesi

07.08.2020

Kesin Değerlendirme Sonuçlarının Duyurulması

07.08.2020

Kursların planlanması ve açılması

Ağustos Ayı İçerisinde

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER:

Ek-1) Başvuru Dilekçesi

Ek-2)Kadrosuz/Ücretli Usta Öğretici Başvuru Formu Çıktısı (Ek-2 formatta... Puanlama dışındaki tüm bilgiler elektronik ortamda düzenlenmiş/doldurulmuş olarak.)

Ek-3)Nüfus Cüzdan Fotokopisi(Arkasına tebligat adresi ve iletişim bilgileri yazılmış olarak.)

Ek-4)Adli Sicil Kaydı (Güncel)

Ek-5)Sağlık Raporu "Raporda, Alanda Çalışmasına Engel Teşkil Edecek Sağlık Sorunu Yoktur, ibaresi yer almalıdır."

Ek-6)Fotoğraflı Özgeçmiş/CV(Ek-2 formatta... Bilgiler elektronik ortamda düzenlenmiş, çıktısına fotoğraf yapıştırılmış olarak.)

Ek-7)Sahip Olunan Diploma ve Belgelerin asılları ve fotokopileri(Başvuru esnasında diploma ve belgelerin asılları komisyon tarafından incelenip başvuru sahibine iade edilecektir.)

Ek-8)Alanında Hizmet/İş Deneyimini Gösteren Onaylı Hizmet Dökümü Belgesi

(Belgelerde,alanında hizmet ve iş deneyimi süresi, iş günü bazında görülmelidir.)

Ek-9)Kadrosuz/Ücretli Usta Öğretici Değerlendirme Formu'nda (Ek-2) Ek Puan bölümünde belirtilen belgelerin asılları ve fotokopileri(Başvuru esnasında belgelerin asılları komisyon tarafından incelenip başvuru sahibine iade edilecektir.)

Ek-10)Oryantasyon Kursu Belgesi aslı ve fotokopisi(Başvuru esnasında belgenin aslı komisyon tarafından incelenip başvuru sahibine iade edilecektir.)

Mrt

2019 - 2020 Eğitim Öğretim yılı Erenler  Halk Eğitimi Merkezinde usta öğretici olarak görev yapmak üzere ihtiyaç doğrultusunda alınan ek başvurular için, gerekli belgeleri zamanında teslim eden usta öğretici adaylarının değerlendirmeleri, başvuru sonuçları ektedir.

Şbt